Kanserle mücadele eden Hakan Özoğuz’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Yaklaşık 1 yıl önce lenfoma kanserine yakalanan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Özoğuz, "Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, 1 yıl önce lenfoma kanserine yakalanmıştı. Tedavi görmeye başlayan Özoğuz, sağlık durumuna ilişkin son durumu anlattı.

“ARTIK KONSERLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE”

Instagram hesabından video paylaşan Hakan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini belirtti. Özoğuz şunları söyledi: “Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

Kanserle mücadele eden Hakan Özoğuz’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Yorumlar kapalı.