Kedi ısırığı sonrası hayatını kaybetti! 15 ameliyat geçirdi, parmağı kesildi ama kurtulamadı…

Danimarka'da yaşayan 33 yaşındaki Henrik Kriegbaum Plettner'ın hayatı bir yavru kedinin ısırığı sonrası kabusa döndü. Hastaneye yatırılıp 15 kez ameliyat edilen ve bir parmağı kesilen adam yapılan tüm müdahalelere rağmen Ekim ayında hayatını kaybetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danimarka’da 4 yıl önce yavru bir kedi tarafından ısırıldıktan sonra hastanelik olan adam hayatını kaybetti.

Yavru kedinin ısırmasının ardından eli şişmeye başlayan adam hemen hastaneye kaldırılmıştı. 2018’de yaşanan olayda Danimarkalı Henrik Kriegbaum Plettner, bir barınaktan kedi ve yavrularını sahiplendi. Onları taşımaya çalışırken yavrulardan biri tarafından ısırıldı.

Kısa bir süre sonra eli şişmeye başladı. Doktor, 1 gün bekleyip şişlik inmezse gelmesini söyledi. Ancak şişlik inmedi. Hastaneye gittikten sonra bir dizi tevadinin ardından 1 ay boyunca Kolding Hastanesi’nde tam 15 ameliyat geçirdi.

Ameliyatlardan 4 ay sonra parmaklarından birinin halen işlevini yerine getirememesi üzerine doktorlar bu parmağı kesti.

Arka arkaya hastalıklara yakalandı, bağışıklık sistemi zayıfladı, zatürre, gut ve şeker hastalığından mustarip oldu.

Kedinin adamın damarını ısırdığı ve dişinde et yiyen bakteri olduğu sonradan anlaşıldı. Doğrudan kana geçen bakteri her zaman olmasa da kimi zaman ölümcül olabiliyor.

Plettner’ın da başına bu geldi. Tüm vücuduna yayılan bakteri, talihsiz adamı yavaş yavaş tüketti. Sonunda da Danimarkalı adam hayatını kaybetti.

Kedi ısırığı sonrası hayatını kaybetti! 15 ameliyat geçirdi, parmağı kesildi ama kurtulamadı…

Yorumlar kapalı.