Kılıçdaroğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya tebrik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da sorun yaşayan atık toplama ve ayırma faaliyeti depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile buluşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, "Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da sorun yaşayan atık toplama ve ayırma faaliyeti depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile buluşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, “Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak” dedi.

İstanbul Valisi Yerlikaya, dün kentte atık toplama ve ayırma faaliyetleri yapan depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile görüşerek sorunlarını dinledi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin görüntüleri, “İstanbul’umuzda atık toplama ve ayırma faaliyetlerine yönelik depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile bir araya geldik” notuyla paylaştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da Yerlikaya’nın paylaşımını alıntılarken, “İstanbul Valisi Sn. Ali Yerlikaya’yı tebrik ederim. Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak!” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya tebrik

Yorumlar kapalı.