Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz evlilik teklifi

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı evlenme teklif etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor. İlgiyle takip edilen bilgi yarışmasının son bölümüne; Erol Yılmaz adındaki yarışmacı damga vurdu.

‘Milyoner’e Ankara’dan katıldığını ifade eden Yılmaz, çok küçük yaşlardan beri çalıştığını belirtti. Etimesgut’ta park görevlisi olarak çalıştığı ifade eden Erol Yılmaz, 4’üncü soruya geldiğinde, “Hangi adda, Trabzon’a özgü tatlı vardır?” sorusunda telefon joker hakkını kullandı.

Sevgilisi Damla Hanım’ın babasından yana joker hakkını kullanan Erol Yılmaz, önce kayınpederinden; ‘Soruyu sorabilir miyim?’ diyerek izin istedi.

Kim Milyoner Olmak İster'de sürpriz evlilik teklifi

“HER ZAMAN SON KARARIMSIM. BENİMLE EVLENİR MİSİN?”

Ardından sunucuya; “Benim bu hayatta son kararım olan bir şey daha var. Şu anda sizlerin ve bütün Türkiye’nin önünde Damla Hanım’a bir teklifte bulunmak istiyorum müsaadeniz olursa” diyen Yılmaz, kız arkadaşının yanına doğru gitti.

Kim Milyoner Olmak İster'de sürpriz evlilik teklifi

Kız arkadaşı Damla Hanım’a doğru giden Erol Yılmaz, “Bu hayatın bana verdiği en büyük şans sensin. Sen her zaman son kararımsın. Benimle evlenir misin?” diyerek yüzüğü çıkardı.

Evet yanıtını aldıktan sonra çifti, başta Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere tüm stüdyo dakikalarca alkışladı.

Kim Milyoner Olmak İster’de sürpriz evlilik teklifi

Yorumlar kapalı.