Leyla ile Mecnun hayranlarına kötü haber!

Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Köksal Engür, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin merakla beklenen 4. sezon çekimleri ertelendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Exxen’de ekrana getirilen başrollerinde Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Köksal Engür, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant’ın rol aldığı Leyla ile Mecnun dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altutaş’ın haberine göre; Fenomen dizi “Leyla İle Mecnun” 10 yıl sonra Exxen için yeniden çekilmişti. İlk 2 sezonu seyirciyle buluşan dizinin 3. sezon çekimleri de tamamlanmıştı. Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Köksal Engür, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant’ın buluştuğu dizinin 4. sezon çekimlerine 21 Temmuz’da başlanması planlanıyordu.

Ancak son gelen haberlere göre “Leyla ile Mecnun” dizisinin 4. sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Onur Ünlü’nün yönettiği ve her sezonu 10’ar bölümden oluşan dizinin 6 sezon sürmesi planlanıyor. Konuşulan sezon sayısına ulaşılıp ulaşılmayacağı merak konusu oldu.

Leyla ile Mecnun hayranlarına kötü haber!

Yorumlar kapalı.