Mansur Yavaş’tan Sevgililer Günü mesajı: Sevmekten de ötesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sosyal medya hesabından "Sizin için çalışmak, geleceğe umutla bakmak sevmekten de ötesi" notuyla paylaştığı video ile kutladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Yavaş’ın, başkentlilerle bir arada geçirdiği anların ve Anıtkabir görüntülerinin yer aldığı videoda şu ifadelere yer verildi:

“Seven gecesini gündüzünü ayırmaz her an O’nu düşünür. O’nun geçtiği yoldan heyecanla geçer, kokusunu keyifle içine çeker. Sevdiceğinin üzüldüğünü gördü mü yerinde duramaz, acısını paylaşır, acısı gözünde yaş olur. Seven çok iyi bilir; O güldü mü dünya kendisinin olur. Gülüşünde kaybolur, gözlerinde var olur. Sevdiği için dağları deler, yol açar, çölleri aşar, bir yudum başka şeye susamaz. Seven inanır ki sevdiceği onun hikayesidir. En güzel hikayeyi yazmak ister, onunla olsun ister. Sevdiği hep karşısında durur, en güzel haliyle her zamanki güzelliğiyle. Ankara, seni yaşamak, sevgilerin en güzeli. Senin için çalışmak, geleceğine umutla bakmak sevmekten de ötesi.”

Mansur Yavaş’tan Sevgililer Günü mesajı: Sevmekten de ötesi

Yorumlar kapalı.