Mehmet Aslantuğ Akbelen Ormanı’nın son halini paylaştı: Bunları yapanlar vatanperver ise biz vatan haini olmayı göze alıyoruz

TİP Muğla milletvekili adayı oyuncu Mehmet Aslantuğ, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'ndan seslendi. Termik santrallere linyit sağlayan açık maden ocağı için kesilen ağaçların olduğu alanda konuşan Aslantuğ, "Kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİP Muğla milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı’nda termik santrallere linyit sağlayan açık maden ocağı için kesilen ağaçların olduğu alandan seslendi.

Aslantuğ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkenin bugününe ve yarınına değil, halkına ve halkının yararına değil; birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz.

Kâh burada Milas ormanlarında, kâh Kaz Dağları’nda, kâh Karadeniz’de ya da yurdun birçok yerinde insan hak ve özgürlüklerin peşine düşen arkadaşlarımız, başkaca dertlere elini uzatan, bedenini uzatan arkadaşlarımız; ‘kişisel konforundan’ vazgeçip kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.

Yüzlerce köyü, köylüğü; insanın vicdanına emanet doğayı ve diğer canları talan edenlere; vahşi, şahsi çıkarı için çocukların geleceğini çalanlara inat:

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kutlu olsun.’

Mehmet Aslantuğ Akbelen Ormanı’nın son halini paylaştı: Bunları yapanlar vatanperver ise biz vatan haini olmayı göze alıyoruz

Yorumlar kapalı.