“Memelerim yüzünden dışlandım” diyen Sydney Sweeney’e hayranlarından destek mesajı yağdı

Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney "Diğer kızlardan önce memelerim vardı ve bu nedenle dışlandığımı hissettim" demişti. Yıldız isme hayranlarından destek mesajı yağdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memelerinin yaşıtlarının çoğundan önce gelişmesi sebebiyle okulda dışlandığını söyleyen Sydney Sweeney‘e hayranları arka çıktı. Hayranlar, yaşadıklarına tepki gösterip ünlü oyuncuya destek verdi.

Açıklamanın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, vücudundan şikayet ettiğini söyleyerek Sweeney’i eleştirdi. Bazı tweetler’de ABD’li aktristin kamuoyu önünde göğsünden bahsetmemesi gerektiğini savundu.

Bu tepkilerin ardından Sweeney’e destek tweetleri atıldı. Bir Twitter kullanıcısı şu yorumu yaptı:

“Kadınlar, bilinçlendikleri andan itibaren sadece var oldukları için bile utanıyorlar. Yani göğüslerinin erkenden gelişmesinin, bir çocuğun dikkatli olmasına ya da güvensiz hissetmesine yol açacağını anlamak insanlar için neden bu kadar zor bilmiyorum.”

Endofanerajc kullanıcı adını kullanan bir kişi de “Bununla alay eden kişilere muhtemelen 10-11 yaşlarında laf atılmadı ve diğer çocukların giymesine izin verilen şeyleri giydiği için kendini gizlemeye çalışması söylenmedi” ifadesini kullandı. Tweet “Çocukken cinselleştirildiğinizde vücudunuzdan nefret etmeye ve kendinizi suçlamaya başlayabliyorsunuz. Bu gerçekten korkunç olabiliyor” sözleriyle devam etti.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı da “Bu kız ne zaman bir sorun hakkında konuşsa, seks ikonluğunu “kabul ettiği” gerekçesiyle onu hiç ciddiye almıyorsunuz. Bu içselleştirilmiş kadın düşmanlığından kurtulmanız gerekiyor” diye konuştu.

SWEENEY NE DEMİŞTİ?

The Sun’a konuşan Euphoria’nın yıldızı, dizideki çıplak sahnelerine gösterilen tepkileri ve vücudunun yakından incelenmesinin ona okullu bir genç kızken yaşadığı zorlu zamanları hatırlattığını belirtmişti.

25 yaşındaki oyuncu, “Diğer kızlardan önce memelerim vardı ve bu nedenle dışlandığımı hissettim” demişti.

“Memelerim yüzünden dışlandım” diyen Sydney Sweeney’e hayranlarından destek mesajı yağdı

Yorumlar kapalı.