Merakla beklenen Prestij Meselesi filminden ilk kareler geldi

Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek filmi 'Prestij Meselesi' setinden ilk kareler geldi. Yapımda, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun sahibi olduğu Prestij Müzik'in kuruluş hikâyesinin anlatılacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haluk Levent, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan öykülerini konu alan “Prestij Meselesi”, 3 Şubat’ta vizyona girecek.

3 YILDIZIN GERÇEK HİKAYESİ

Mahsun Kırmızıgül, 3 yıl aradan sonra sinemaya dönüyor. Film; müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun keşfettiği üç gariban müzisyenin hikâyesine odaklanıyor.

Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan yolculuklarını konu alan film, Prestij Müzik’in doğuşu ve yükselişini de beyazperdeye taşıyacak.

Merakla beklenen Prestij Meselesi filminden ilk kareler geldi

Filmde Mahsun Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut Kırmızıgül, Haluk Levent’i Ali Erkin, Özcan Deniz’i de Onur Gözeten canlandırıyor. Yapımda Eser Yenenler ve Engin Hepileri de rol alıyor. Hepileri, Hilmi Topaloğlu rolünde.

ÇEKİMLER HAFTAYA BAŞLIYOR

Mahsun Kırmızıgül’ün hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryosunu yazdığı “Prestij Meselesi”nin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği film 3 Şubat’ta Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Türki Cumhuriyetler ve Orta Doğu ülkelerinde vizyona girecek.

Merakla beklenen Prestij Meselesi filminden ilk kareler geldi

Yorumlar kapalı.