Merakla beklenen Recep İvedik 7’nin ilk fragmanı yayınlandı! Ekonomi göndermesi dikkat çekti

Şahan Gökbakar’ın komedi film serisi Recep İvedik 7’nin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Fragmandaki elektrik faturası ve ekonomi göndermesi dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında gerçekleştirilen ‘Recep İvedik 7 filmi 9 Aralık’ta Disney Plus ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Recep İvedik 7’de Şahan Gökbakar’a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor. Yeni filmde Recep İvedik, köye göç ediyor.

Youtube’dan yayınlanan fragmanda Recep, evinde otururken ekonomiden bahseden televizyon kanalları arasında geziniyor. O sırada kapı eşiğinin altından elektrik faturası olduğu anlaşılan bir kağıt uzatılıyor. Faturanın 900 lira olduğunu gören Recep fenalık geçiriyor.

Tanıtımın ilerleyen dakikalarında köyüne giden Recep, köyü tamamen yok edecek bir rant projesiyle karşı karşıya kalıyor. Fragman, derinleşen ekonomik krizde gelir eşitsizliğine dikkat çekerek altından tatlı yiyen zengin bir karaktere tepkiyle son buluyor.

Şahan Gökbakar’ın özellikle 2021’deki orman yangınlarından sonra kamuoyunda muhalif kimliğiyle öne çıkmaya başladığı biliniyor.

Merakla beklenen Recep İvedik 7’nin ilk fragmanı yayınlandı! Ekonomi göndermesi dikkat çekti

Yorumlar kapalı.