Merakla bekleniyordu: Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi’nin ilk fragmanı yayında

Disney + dijital yayın platformunda 30 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak olan Gülse Birsel imzalı 'Yılbaşı Gecesi' filminin ilk fragmanı yayınlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital yayın platformu Disney + Türkiye’de 30 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak Gülse Birsel imzalı ‘Yılbaşı Gecesi’ filminden ilk fragman paylaşıldı.

 

Fragmanıyla dahi izleyiciyi kahkahaya boğan filmin kadrosunda, Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Güngör yer alıyor.

Film pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı sokağa çıkma yasağı haberiyle başlıyor.

Ozan, pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı yılbaşı gecesini kötü geçirmemesi adına, komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırır. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirecekleri ise büyük bir merak konusu.

Merakla bekleniyordu: Gülse Birsel’in Yılbaşı Gecesi’nin ilk fragmanı yayında

Yorumlar kapalı.