Messi’yle görüntüleri tepki çeken Nusret Gökçe’ye kötü haber! Men edildi…

Katar’daki Dünya Kupası töreninde yaptığı hareketlerle tepki çeken işletmeci Nusret Gökçe’nin ABD’nin en eski futbol turnuvası Open Cup’a alınmayacağı duyuruldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Kupası’nda Arjantin’in Fransa’yı yenerek mutlu sona ulaştığı final maçının ardından ünlü işletmeci Nusret Gökçe’nin sahaya girmesi büyük tepki çekmişti. Messi’nin Nusret Gökçe’ye karşı gösterdiği tavır da çok konuşuldu.

HİÇ PAS VERMEDİ

Canlı olarak ekranlara yansıya anlarda, Arjantinli yıldızı fotoğraf çekilmek için kolundan çeken ve gitmesine engel olmak isteyen Nusret Gökçe’ye Messi’nin hiç pas vermediği görüldü.

“SALT BAE MEN EDİLMİŞTİR”

ABD’nin en eski futbol turnuvası olan ‘Open Cup‘ın resmi hesabından yapılan açıklamada, “Salt Bae, 2023 Open Cup’tan men edilmiştir” ifadeleri yer aldı.

 

Yasak kararı, Nusret Gökçe’nin, Dünya Kupası finalinin ardından sahaya girmesi sebebiyle alındı.

Gökçe, Dünya Kupası finalinde Arjantin’in, Fransa’yı 4-2 mağlup etmesinin ardından zafer turu atan Arjantinli oyuncuların yanına gitmeyi başarmıştı.

Gökçe, Arjantinli futbolcular ile fotoğraf çekilmesi ve Dünya Kupası’na dokunması gibi hareketleri nedeniyle çok sayıda tepki almasına neden olmuştu.

Messi’yle görüntüleri tepki çeken Nusret Gökçe’ye kötü haber! Men edildi…

Yorumlar kapalı.