Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz hakkında bomba iddia! Reza Zarrab’ın avukatından açıklama

Geçtiğimiz günlerde Miami’ye yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab’la aşk yaşadığı öne sürüldü. Reza Zarrab’ın avukatı iddiaları yalanlarken Söylemezsem Olmaz programında ilginç iddialar gündeme geldi. Aslı Güder detayı gündeme geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de bir dönem aşkları ve ayrılıklarıyla magazin camiasına damga vuran isimler arasında yer alan Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde 8 yıllık evliliğini noktaladı. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan ayrıldıktan sonra Miami’ye taşınma kararı alan Dinçöz’ün Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab‘la aşk yaşadığı ileri sürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Zarrab’ın avukatı aşk iddiasını yalanlarken ikili hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali, oğluyla Miami’ye taşınan Dinçöz’ün geçici olarak bir evde oturduğu yakın zamanda da Zarrab’ın kendisi için aldığı 700 bin dolarlık eve taşınacağını söyledi. Çiftin ev iddiası hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Spiritüel danışman ve astrolog olarak adından sıklıkla söz ettiren Aslı Güder ile ilgili detaylar yayında dikkat çekti.

Bircan Bali yayında “Reza Aslı Güder’e sormadan adım atmıyormuş” dedi. Arto ise “Petek de aynısını yapıyor çünkü menejeri olmuş” yanıtını verdi.

Bali ise “İşin kilit noktası Aslı çünkü Reza’nın tüm bağlantıları, kararlarını kurgulayan Aslı” diyerek Aslı Güder’in Reza Zarrab’ın tüm bağlantılarını yaptığını iddia etti.

 

Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz hakkında bomba iddia! Reza Zarrab’ın avukatından açıklama

Yorumlar kapalı.