MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? MSÜ sınav giriş belgesi nasıl ve nereden sorgulanır?

4 Nisan'da gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Peki, sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nasıl ve nereden sorgulanır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖSYM takvimine göre 4 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na ilişkin detaylar merak ediliyor.

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI MI?

Adayların sınava gireceği bina ve salonlar henüz açıklanmadı. Sınav giriş belgelerinin bu hafta içerisinde ÖSYM tarafından erişime açılması bekleniyor

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebileceklerdir.

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Sınava Giriş Belgesini yanlarında bulundurmayan adaylar, sınav binasına alınmayacaklardır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir.

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ sınavının 4 Nisan’da gerçekleştirilmesinin ardından sonuçların 29 Nisan’da sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılması bekleniyor.

MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? MSÜ sınav giriş belgesi nasıl ve nereden sorgulanır?

Yorumlar kapalı.