Müge Anlı’nın depremzedeler için topladığı yardıma rekor bağış! “Desteğiniz çığ gibi büyümeye devam ediyor”

Müge Anlı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından Kızılay aracılığıyla yardım kampanyası başlattı. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Anlı’nın kampanyasına kısa sürede 26 milyon TL bağış yapıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ağır yıkıma neden olan deprem sonrası Kızılay aracılığıyla başlatılan yardım kampanyasını duyurdu. 29 aşevinin bölgeye doğru hareket ettiğini belirten Anlı, “Ekip arkadaşlarımızın deprem bölgelerine geçmesini beklemek için bir ara yayın oldu. Bu arada da gelen yardım taleplerini değerlendiriyoruz. Şimdi deprem bölgesine yardım etme vakti” diyerek bağış için IBAN verdi.

O kampanyada rekor bir bağışa ulaşıldı. Müge Anlı’nın seyircileri tarafından bağışlar ile kısa bir sürede 26.465.720 TL toplandı.

Müge Anlı’nın depremzedeler için topladığı yardıma rekor bağış! "Desteğiniz çığ gibi büyümeye devam ediyor"

Toplanan rakamı sosyal medya hesabından paylaşan Müge Anlı, “İyilik insanları birbirine bağlaya altın bir zincirdir. Aşevlerimize desteğiniz çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu zincirin tüm halkalarına, sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Toplanan bağışlarla, deprem bölgesine kurulan aşevlerinde depremzedelere sıcak yemek sunulacak.

Müge Anlı’nın depremzedeler için topladığı yardıma rekor bağış! “Desteğiniz çığ gibi büyümeye devam ediyor”

Yorumlar kapalı.