Muhabirin Afra Saraçoğlu sorusuna sinirlenen Serenay Sarıkaya Mert Ramazan Demir’e sahip çıktı! “Arkadaşımı sana yedirmem”

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz dizinin gala gecesinde basın mensuplarına röportaj verdi. Bir muhabirin Mert Ramazan Demir’e Afra Saraçoğlu’nu sorması üzerine araya giren Serenay Sarıkaya "Mert'i sana yedirmeyeceğim" diyerek Demir’i kolundan tutup uzaklaştırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Netflix’in yeni dizisi Şahmaran’ın galası dün akşam yapıldı. Galada kamera karşısına geçerek soruları yanıtlayan Sarıkaya’nın Demir’i muhabirlerden kaçırdığı anları dikkat çekti.

“MERT’İ SANA YEDİRMEYECEĞİM”

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in adı bir süredir rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile anılıyor. Saraçoğlu’nun 4 yıllık ilişkisini bitirmesi aşk iddiasını güçlendirirken çift söylentileri her fırsatta yalanladı. Şahmaran’ın galasında kamera karşısına geçen Demir’e Afra Saraçoğlu ile ilgili soru sorulmak istenince Serenay Sarıkaya girdi.

Demir, aşk iddiası için “Yalan haber, arkadaşız. Bunu bin kere söyledik” derken Sarıkaya da soru soran muhabire “Gelip kötü niyetli bir soru soracağı belliydi. Mert’i sana yedirmeyeceğim” dedi. Sarıkaya daha sonra genç oyuncunun koluna girerek uzaklaştırmaya çalıştı. İkilinin o anları ise sosyal medyada kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılınca gündem oldu.

 

Muhabirin Afra Saraçoğlu sorusuna sinirlenen Serenay Sarıkaya Mert Ramazan Demir’e sahip çıktı! “Arkadaşımı sana yedirmem”

Yorumlar kapalı.