NATO Zirvesi başladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle görüştü

NATO Zirvesi başladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle görüştü

Kritik NATO Zirvesi Brüksel'de başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransız Mevkidaşı Emmanuel Macron, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüştü. Erdoğan-Macron görüşmesine ilişkin Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Her iki liderin, Suriye ve Libya'da ilerleme kaydetme yönünde isteklerini ortaya koydukları” bildirildi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Karargahında görüşmeleri sürüyor. Erdoğan, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda, Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits, Fransa Cumhurbaşkanı Mevkidaşı Emmanuel Macron, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin Elysee Sarayı’ndan açıklama yapıldı ve görüşmenin beklenenden uzun sürdüğü belirtildi. Elysee Sarayı’ndan yapılan açıklamada “Her iki liderin Suriye ve Libya’da ilerleme kaydetme yönünde isteklerini ortaya koydukları” aktarıldı.

Erdoğan’ın Türkiye saati ile 18.00’de ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek. Erdoğan’ın bu görüşme öncesi basın açıklaması yapması bekleniyor.

NATO Zirvesi başladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle görüştü

Yorumlar kapalı.