Necati Şaşmaz müziğe merak sardı

Türkiye'de bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, bestekârlığa soyundu. Etiler'de şarkıcı Muazzez Ersoy ile iş yemeğinden çıkarken görüntülenen Şaşmaz, "Eğer beğenirse şarkılarımı Muazzez Ersoy'un okumasını istiyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki akşam Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

Muhabirlerle sohbet eden ikiliden Ersoy, “Canlı yayınım vardı. Necati Bey programı izlemiş. Aradı, ‘Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü.’ dedi. ‘Yemeğe geçiyorum, gel.’ dedim. Kırmadı geldi sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Muhabirler, ardından Necati Şaşmaz’a, “Sizi uzun zamandır göremiyoruz, neler yapıyorsunuz şu sıralar?” sorusunu yöneltti.

Müziğe merak sardığını açıklayan ünlü oyuncu, “Birkaç tane parçam var, onları paylaşıyorum. Eğer Muazzez Hanım beğenirse birini onun söylemesini isterim. Kendim de seslendirmeye çalışacağım. Bir de yazdığım ve okuduğum senaryolar var, onlarla ilgileniyorum.” şeklinde konuştu.

Necati Şaşmaz müziğe merak sardı

Yorumlar kapalı.