Nejat İşler’den yıllar sonra gelen itiraf: Hayatla bağım koptu

Bomonti’de bir özel söyleşiye katılan oyuncu Nejat İşler, hayatının dönüm noktasını paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nejat İşler önceki gün Bomonti’de yapılan bir söyleşiye katıldı.

Gençlik yıllarında kitap ve plak satarak geçimini sağladığını söyleyen oyuncu, “İlk başlarda sokakta satıyordum. Ardından bir arkadaşımla bir dükkan açtık. Sonrasında da para biriktirdim” dedi.

“GARİP BİR ŞEKİLDE HAYATLA BAĞIM KOPTU”

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “2000 yılında başıma anlatamayacağım bir şey geldi. Garip bir şekilde hayatla bağım koptu. Biriktirdiğim parayla ya Japonya’daki Dünya Kupası’na gidecektim ya da laptop alacaktım. Ben laptop aldım. Sonra bir senaryo geldi. Ardından arka arkaya işler gelmeye başladı. Bu günlerime ulaştım.”

“ÜÇ DÖRT YILDIR EĞLENCE ANLAYIŞI DEĞİŞTİ”

Seyirci, Nejat İşler’den eski Beyoğlu’ndaki gece hayatı ile bugünkü gece hayatını kıyaslamasını istedi. İşler bunun üzerine şöyle konuştu:

“Üç dört yıldır bence çok farklı. Ben böyle eğlence görmedim. Benim evim sekizinci katta olmasına rağmen eve bayağı bağırış çağırış ses geliyor. Birisine bir şey yapıyorlar sanıyorum. Kendim de çok dışarı çıkmam ama çıkıyorsam da kafam çok güzeldir.”

“EĞER BAŞIMA İLERİDE BİR ŞEY GELİRSE…”

Nejat İşler, “Eğer ileride başıma bir şey gelirse, benimle alakalı illa bir şey yapmak isterseniz, bir karışık kaset yapın yeterli” cümleleriyle hayranlarını güldürdü.

Nejat İşler’den yıllar sonra gelen itiraf: Hayatla bağım koptu

Yorumlar kapalı.