Neslihan Atagül ‘ihanet’ sorusuna yanıt verdi; Kadir Doğulu araya girdi

Bir söyleşiye katılan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun kadınlarla olan görüntülerinin ardından ihanetle ilgili soru soran kadına tepki gösterdi. Soru karşısında sinirlenen Atagül, "Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılında Neslihan Atagül ile nikah masasına oturan Kadir Doğulu, gittiği bir mekanda kadınlarla görüntülendi. Görüntülerin ardından boşanma iddiası gündeme gelen çift, bir söyleşiye katıldı.

“ŞU AN GERÇEKTEN BUNU MU MERAK EDİYORSUNUZ?”

“Eşinin görüntülerinin ardından ihanet iddiasıyla gündeme gelen Atagül, soru karşısında tepki göstererek “Bizim özümüze dair neyi merak ettiniz siz? Şu an gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi” şeklinde konuştu.

 

KADİR DOĞULU DA AÇIKLAMA YAPTI

Eşinin ardından konuşan Kadir Doğulu ise “Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği… Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. ‘Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?’ diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin” dedi.

Neslihan Atagül ‘ihanet’ sorusuna yanıt verdi; Kadir Doğulu araya girdi

Yorumlar kapalı.