Nevşin Mengü ve Bakan Varank Twitter’da kapıştı: “Köpekleri bile mutlu ettik ama…”

Alman TV kanalı Deutsche Welle'nin çalışanlarından gazeteci Nevşin Mengü ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank arasında, sokak köpekleri nedeniyle tartışma çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde havyan severlerin büyük tepkisini çeken açıklamalar yapmış, açıklamalar üzerine sokakta yaşayan birçok hayvan belediyeler tarafından kötü koşulları herkesin malumu olan barınaklara taşınmaya başlamıştı.

Konuyla ilgili Twitter’dan paylaşım yapan Nevşin Mengü, Erdoğan’ın barınak ziyareti sırasında bir köpekle oynadığını anlatan haberi Twitter hesabından alıntılayarak, “Tek bir tane mutlu köpek bulup cumhurbaşkanının huzuruna çıkarmışlar anlaşılan” notuyla paylaştı.

Bunun üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mengü’nün tweet’ini alıntılayarak “Müzmin muhaliflik dünyanın en amansız hastalığı! 20 yılda sokak köpeklerini bile mutlu etmeyi bir şekilde başardık ama müzmin muhaliflerin yüzünü güldüremedik” diye yazdı.

Mengü, Bakan Varank’a “Barınakların genel durumu çok kötü sayın Varank. Bana laf çarpmanıza razıyım, pislik ve hastalıktan barınaklarda toplu hayvan ölümlerinin önüne geçilsin yeter” sözleriyle yanıt verdi.

 

Nevşin Mengü ve Bakan Varank Twitter'da kapıştı: "Köpekleri bile mutlu ettik ama..."

Nevşin Mengü ve Bakan Varank Twitter’da kapıştı: “Köpekleri bile mutlu ettik ama…”

Yorumlar kapalı.