Nirvana Cosmopolitan Hotel, sanata ve sanatçılara verdiği değeri vurgulamaya devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nirvana Hotels, sanata olan bağlılığını ve sanatçılara verdiği desteği güçlü bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Otel, sanat etkinlikleri kapsamına yeni bir katkıda bulunarak, 9 Kasım Perşembe günü Den Art iş birliği ile gerçekleşecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Den Art’a katılan sanatçılar, eserlerini sergilerken aynı zamanda iki adet eserlerini Nirvana Cosmopolitan Hotel’e bağışlayacaklar.

Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek etkinlik, saat 19.00’da başlayacak bir toplantı ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Toplantının ardından ise etkinlik, katılımcılara özel bir yemek organizasyonuyla devam edecek.

Nirvana Cosmopolitan Hotel, sanata ve sanatçılara verdiği değeri vurgulamaya devam ediyor

ÜNLÜ KÜRATÖR VE KOLEKSİYONERLER BİR ARAYA GELİYOR

Etkinliğe katılacaklar arasında basın mensuplarının yanı sıra birçok önemli isim yer alacak. Semra Dursun (Artdog), Merve Akar Akgün (Art Unlimited), Fisun Yalçınkaya (Sanat Dünyamız), İbrahim Cansızoğlu gibi isimler etkinliğe katılırken; Nilüfer Şaşmaz ve Eda Berkmen (Arter), Nilay & Nahar Kum (House of Silk), Rana Kelleci, Sine Ergün ve Fulya Çetin gibi isimler de küratörler ve koleksiyonerler olarak etkinlikte yer alacaklar. Zeynep Sayın ise serginin yazarı ve akademisyen olarak etkinliğe katılacak.

Nirvana Hotels, temel misyonunda sanata ve sanatçılara öncelik verme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Şirket, sanatı teşvik etmeyi ve toplumdaki sanatçıları desteklemeyi amaçlayan özel etkinlikler ve organizasyonlar ile ilgililerin odağında olmaya devam ediyor.

Nirvana Cosmopolitan Hotel, sanata ve sanatçılara verdiği değeri vurgulamaya devam ediyor

Yorumlar kapalı.