OnlyFans modeli olunca işten kovulmuştu: 41 yaşındaki eski öğretmen şimdi takipçilerine karne dağıtıyor

Sarah Seales isimli sınıf öğretmeni müstehcen içeriklerin paylaşıldığı OnlyFans platformuna kaydolunca işten atıldı. 41 yaşındaki kadın, yetişkinlere özel müstehcen içeriklerin yer aldığı platformda daha çok para kazansa da öğrencilerini özlüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Indiana eyaletinde yaşayan beşinci sınıf öğretmeni Sarah Seales, OnlyFans modeli olunca haziranda işten atıldı. Business Insider’a konuşan 41 yaşındaki kadın bir yılda eline geçen parayı, 6 aydan kısa süre içerisinde bu platformdan kazandığını söyledi.

Sarah Juree takma adını kullanan Seales, bunu öğretmen fantezisiyle cinsel içerikli fotoğraflarını birleştirerek yaptığını ifade etti. Paralı takipçilerine karne dağıtmanın da bu yöntemlerden biri olduğunu vurguladı:

“Erkekliklerini onlara özel karnelerle puanlıyorum. Sadık hayranlarıma ‘Miss Sarah’ çıkartmaları veriyorum.”

20 yıllık öğretmenliğin ardından pornografik fotoğraf, video, videolu görüşme ve hatta iç çamaşırı satarak geçimini sağlayan Sarah Seales, OnlyFans’teki ilk ayında 17 bin dolar kazandığını belirtti. Bu platformdan 6 ayda kazandığı 58 bin doların, yıllık 51 bin dolarlık öğretmen maaşını şimdiden aştığının altını çizdi.

Seales, OnlyFans’teki ilk ayında 10 bin dolar kazanan arkadaşından özenerek platforma girmesinin üzerinden henüz günler geçmişken yakalandığını anlattı:

Geçen haziranda yaz tatili sırasında denedim. Birkaç gün içinde fotoğraflarım kopyalanıp patronuma gönderilmişti. Fesih mektubu gönderildi ve 20 yıllık öğretim kariyerim ve asli gelir kaynağım bir anda yok oldu.

Her ay sabit bir miktar kazanamadığını ve pazarlama için çok fazla çalıştığını vurgulayan Seales, öğrencilerini özlediğini de sözlerine ekledi:

“Kesinlikle öğretmenliği çok seviyordum. Ancak tüm gün çalışıp ondan sonra yatağa gidene kadar yan işlerimi yapmak zorunda kalıyordum. Sürekli olarak çalışmaktan bunalmıştım. Geceleri küvette ağlıyordum. Çocuklarım bana ‘üzgün anne’ demeye başlamıştı.”

OnlyFans modeli olunca işten kovulmuştu: 41 yaşındaki eski öğretmen şimdi takipçilerine karne dağıtıyor

Yorumlar kapalı.