Organ nakli için sıraya giren Ufuk Özkan Fahrettin Koca’ya seslendi!

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden ve organ nakli başvurusunda bulunan oyuncu Ufuk Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti. Özkan paylaşımında, “Hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım” ifadelerine yer verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi televizyon tarihine damga vurmuş başarılı yapımlarda başrol oynayan Ufuk Özkan, bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor. Organ nakli için sıraya giren oyuncu, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve çevresine teşekkür etti.

Organ nakli için sıraya giren Ufuk Özkan Fahrettin Koca'ya seslendi!

“DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Haftaya tedavisi için hastaneye yatacak olan 48 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. Son olarak bir teşekkür paylaşımı yapan oyuncu, “3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım” ifadelerini kullandı.

Organ nakli için sıraya giren Ufuk Özkan Fahrettin Koca’ya seslendi!

Yorumlar kapalı.