Oyuncu Mena Suvari: ‘Sevgilim beni üçlü ilişkiye zorladı, onun fantezileri yüzünden hastanelik oldum’

Amerikan Güzeli, Amerikan Pastası, Asla Kaybetme gibi yapımlarla hatırlanan Oyuncu Mena Suvari, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün 43 yaşında olan Mena Suvari, The Guardian gazetesine konuştu ve yıllar önce birlikte olduğu sevgilisinin psikolojik ve cinsel şiddetine maruz kaldığını itiraf etti. Anlattğına göre Suvari’nin yaşadığı bu olaylar, yıldız henüz 17 yaşındayken meydana geldi. Mena Suvari adını açıklamadığı eski sevgilisinin kendisine üçlü ilişki yaşamak için baskı yaptığını itiraf etti. Oyuncu, söz konusu üçüncü kişi olan kadınla daha sonra rol aldığı bir filmin setinde karşılaştığını da sözlerine ekledi.

BASKIYA BOYUN EĞDİĞİNİ İTİRAF ETTİ
Bu baskılara boyun eğdiğini itiraf eden Mena Suvari söz konusu sevgilisinden hem fiziksel hem de sözlü şiddet gördüğünü de saklamadı.

 

‘BİR KERESİNDE HASTANELİK OLDUM’
Mena Suvari, adını açıklamadığı sevgilisiyle birlikteyken hoşlanmadığı bazı cinsel aksesuarları kullanmak zorunda kaldığını da belirti. Hatta bir keresinde bu yüzden hastaneye kaldırıldığını da gizlemedi. Çok genç olduğu bir dönemde yaşadığı bu deneyimin kendisi için yıkıcı olduğunu da saklamadı oyuncu.

 

‘BEN HİÇ SEVİLMEDİM’
Suvari, kötü deneyimler yaşadığı o sevgilisiyle ilişkisi hakkında “Ben sevilmedim. Ben onun için sadece arzularını gerçekleştirdiği bir nesneydim” diye konuştu.

 

AĞABEYİNİN ARKADAŞI DA TACİZ ETTİ
Mena Suvari o röportajda başka bir itirafta da bulundu. Henüz 12 yaşındayken ağabeyinin bir arkadaşı tarafından taciz edildiğini anlattı. Suvari daha önce bu konu hakkında People dergisine konuşmuş ve “Benim bir parçam öldü. O beni kullandı, benimle eğlendi ve sonra da bir kenara attı” diye konuştu.

SONUNDA MUTLULUĞU BULDU
Mena Suvari ilk evliliğini 2000 ile 2005 arasında Robert Brinkman ile yaptı. Ardından Simone Sestito ile 2010- 2012 arasında kötü bir evlilik daha yaşadı. Suvari, 2018 yılında evlendiği Michael Hope ile iyi giden bir evlilik sürdürüyor. Çift, geçen yıl bir erkek çocuk sahibi oldu.

Oyuncu Mena Suvari: ‘Sevgilim beni üçlü ilişkiye zorladı, onun fantezileri yüzünden hastanelik oldum’

Yorumlar kapalı.