Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, neden hakim karşısında?

Özcan Deniz'in 2019 yılında çekişmeli boşandığı Feyza Aktan'la davaları sürüyor. En son Feyza Aktan'ın Özcan Deniz' e darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Feyza Aktan 2 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı. Peki Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, neden hakim karşısında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feyza Aktaş’ın Özcan Deniz’e darp uyguladığı görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Aktaş, hakim karşısına çıktı. Peki Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, neden hakim karşısında?

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında?

Aslen Antalya’lı olan Feyza Aktan, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İşletme Bölümü’nden mezun olan Feyza Aktan’ın moda ile yakından ilgilendiği biliniyor. Ayrıca Aktan’ın çeşitli projelerde yardımcı oyunculuk deneyimi var. 8 Mart 2018 yılında ünlü sanatçı Özcan Deniz ile nikah masasına oturan Feyza Aktan’ın ‘Kuzey’ adında bir oğulları var. Çift 2019 yılında çekişmeli bir şekilde boşandı. Feyza Aktan boşanma davasının ardından Özcan Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını gerekçesiyle dava açmış ve Özcan Deniz yarama suçundan ötürü 1 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla yargılanmıştı.

Feyza Aktan neden hakim karşısında?

Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadığı ve eski eşi tarafından darp edildiği yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan’dan olan çocuğu Kuzey Deniz’in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi. Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, Deniz’e tokat atarak kıyafetlerini parçaladı. Darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Aktan’ın Deniz’ e tokat atması ve tişörtünü yırtma gerekçesiyle 2 ayrı suçtan yargılanmasına başlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müşteki Özcan Deniz ile avukatları hazır bulundu. Tutuksuz sanıklar Feyza Aktan ile Eda Aktan duruşmaya katılmazken, avukatları ise duruşmaya katıldı.

Duruşmada ünlü sanatçı Özcan Deniz, ‘’Amacım tamamen Feyza Aktan’ın şiddetle ilgili durumunu törpülemek ve bunun suç olduğunu anlamasını sağlamaktır’’ dedi.

 

 

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, neden hakim karşısında?

Yorumlar kapalı.