Rahibelikten OnlyFans modelliğine geçiş yaptı! “Tanrı’ya her zamankinden daha yakın hissediyorum”

Brezilya'da kilisede uzun yıllar rahibe olarak görev yaptıktan sonra OnlyFans modelliğine geçiş yaptığını duyuran 36 yaşındaki Ana Akiva tepkilerin odağına yerleşmişti. Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi sürdüren fenomen isim, "Tanrı'ya her zamankinden daha yakın hissediyorum" diyerek eleştirilere sert cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’da uzun yıllarca kilisede görev yapan 36 yaşındaki Akiva, modellik kariyerine adım attıktan sonra 100 bini aşkın Instagram takipçisiyle sıklıkla cesur pozlarını paylaşmaya başladı.

2015 yılında Brezilya’nın en güzel kalçasının seçildiği Miss BumBum yarışmasına katılarak modellik kariyerini başlattığını söyleyen Akiva, “Seçimlerim kınanmadan önce ilk taşı günahsız olanlar atsın. Seçimlerim beni hiçbir zaman oraya ya da buraya ait yapmaz. Kendimi en iyi ben tanıyorum” dedi.

Rahibelikten OnlyFans modelliğine geçiş yaptı! "Tanrı'ya her zamankinden daha yakın hissediyorum"

“KENDİ YOLUMU ÇİZDİM”

Modellik kariyerine adım atmadan önce zor günler yaşadığını söyleyen Akiva, “Hayatımın benden başka herkes tarafından kontrol edildiğini görmek gerçekten çok üzücü bir durumdu. Bu insanların yanında kendimi mutlu hissetmiyordum ve ben de kendime yolumu çizdim” diye konuştu.

Rahibelikten OnlyFans modelliğine geçiş yaptı! “Tanrı’ya her zamankinden daha yakın hissediyorum”

Yorumlar kapalı.