Recep İvedik 7’nin yayınlanacağı tarih belli oldu

"Recep İvedik" serisinin yedinci filmi, 9 Aralık'ta Disney Plus'ta yayınlanacak. Filmde Şahan Gökbakar'a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedyen Şahan Gökbakar’ın Disney Plus’ta yayınlanacak olan Recep İvedik serisinin yayın tarihi açıklandı. Disney Plus’ın bir tanıtım afişiyle duyurduğu “Recep İvedik 7”, 9 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak.

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Ayvalık’ta gerçekleşen “Recep İvedik 7″de Şahan Gökbakar’a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor. Filmde şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan Ayvalık’taki köy evine gitmeye karar veriyor.

Serinin 2008’de yayınlanan ilk filmi “Recep İvedik” ve devam filmleri gişede zirvede yer aldı. Yerli gişede, tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin seyirci ile “Recep İvedik 5”, ikinci sırasında 7 milyon 369 bin seyirci ile “Recep İvedik 4” yer alıyor.

Recep İvedik 7’nin yayınlanacağı tarih belli oldu

Yorumlar kapalı.