RTÜK üyesi duyurdu: RTÜK, deprem yayınları nedeniyle “TELE1, Halk TV, FOX, Habertürk’e ceza” gündemiyle yarın toplanacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, TELE 1, HALK TV, FOX ve Habertürk’ün deprem haberlerini gerekçe gösterilerek “ceza” gündemiyle toplanacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) CHP’li üyesi Okan Konuralp, kurulun, deprem yayınları nedeniyle, “TELE1, HalkTv, FOX, Habertürk’e ceza” gündemiyle yarın toplanacağını belirtti. Konuralp,  “Olası cezalarla sorumlusu oldukları hakikatı saklayabileceklerini sanıyorlar” dedi.

Konuralp, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  şu ifadeleri kullandı:

“Oysa onbinlerce vatandaşımızın ölümüne sadece deprem değil, liyakatsizlik ve kibir de neden oldu! Ve olası cezalarla sorumlusu oldukları hakikatı saklayabileceklerini sanıyorlar. Kurtarılmayı bekleyerek ölenlerin ve yakınlarının yaşadığı çaresizliği hiçbir ceza unutturamaz! Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın; yıkılmış şehirlerin, ebeveynsiz kalmış çocukların, yurtsuzlaşmış milyonların önümüze koyduğu hakikati hiçbir ceza gizleyemez!”

RTÜK üyesi duyurdu: RTÜK, deprem yayınları nedeniyle “TELE1, Halk TV, FOX, Habertürk’e ceza” gündemiyle yarın toplanacak

Yorumlar kapalı.