RTÜK üyesi İlhan Taşcı’dan Rasim Ozan Kütahyalı’ya dava! “Bildiklerini artık mahkemede anlatır kirli ağız!”

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, canlı yayında kendisini hedef gösteren Rasim Ozan Kütahyalı’ya dava açmaya hazırlanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RTÜK üyesi İlhan Taşcı‘nın, Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programı ile ilgili, RTÜK Başkanlığı’na yaptığı başvuru sonuçlandı. Taşcı Twitter’dan yaptığı açıklamada, RTÜK’ün Beyaz TV’ye para cezası verdiğini duyurdu.

Taşcı, “RTÜK, şikayet dilekçemiz üzerine Rasim Ozan Kütahyalı’nın “kirli ve düzeysiz” dili nedeniyle Beyaz TV’ye oybirliğiyle yüzde 3 para cezası verdi. Rasim Ozan Kütahyalı üst Kurulun oybirliğiyle aldığı kararı da değerlendirirsin!” ifadelerini kullandı.

Kütahyalı, kararın açıklanmasının ardından katıldığı yayında CHP’lileri hedef alarak “Bunlar manyak, bunlar faşist” diye konuştu. Hakaretlerini sürdüren Kütahyalı, küfürlü ifadelerini yayında tekrarladı. Kütahyalı, İlhan Taşçı’yı hedef gösterip; “Bizi şikayet eden… Ben onun plakasını, her şeyini bilirim… Şimdilik karışmıyorum… Şimdilik bir şey demiyorum…” diye konuştu.

“BİLDİKLERİNİ ARTIK MAHKEMEDE ANLATIR KİRLİ AĞIZ!”

RTÜK üyesi İlhan Taşçı, “Rasim Ozan Kütahyalı’ya bu videodaki sözlerinden dolayı tazminat davası açıyorum. Kazanacağım tazminatı ÇYDD ve KumpasDer’e bağışlayacağımı şimdiden ilan ediyorum. Bildiklerini artık mahkemede anlatır kirli ağız!” dedi.

 

NE OLMUŞTU

Ertem Şener’in sunduğu “Derin Futbol” programında yılbaşı özel yayın yapıldı. Programda şarkı söyleyen Ahmet Çakar’ın yanına gelen Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar’a “Hocam, Suki Yo şarkısını söyle” dedi.

Ahmet Çakar ortamın ışığının kısılmasını isterken Rasim Ozan Kütahyalı şarkının sözlerini değiştirerek argo ifadeler kullandı.

RTÜK üyesi İlhan Taşcı’dan Rasim Ozan Kütahyalı’ya dava! “Bildiklerini artık mahkemede anlatır kirli ağız!”

Yorumlar kapalı.