Şahan Gökbakar’dan 14 Mayıs seçimleri için “Siyasi darbe girişimi” diyen Soylu’ya tepki: Allah yardımcımız olsun

Oyuncu Şahan Gökbakar, 14 Mayıs seçimlerini "siyasi darbe girişimi" diye niteleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstererek, "Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri seçimleri konusunda, “15 Temmuz, fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs 2023, Türkiye’yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir…” demişti.

Soylu, devamında, “Bunu ben söylemedim. Bunu bugün Amerika’nın başındaki zat yıllar önce söyledi. Yıllar önce denedikleri bütün yöntemler berhava olunca ancak böyle bir yöntemle Türkiye’yi ele geçirebileceklerini ifade ettiler” diye konuşmuştu.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçim diye biliyorduk ama darbemiymiş 14 Mayıs…Ooovvv… Bunu buradan açıkladığınız çok iyi oldu. Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 

Şahan Gökbakar’dan 14 Mayıs seçimleri için “Siyasi darbe girişimi” diyen Soylu’ya tepki: Allah yardımcımız olsun

Yorumlar kapalı.