Sahibini kaybeden köpek polis merkezine gidip bulunmayı bekledi

İngiltere'de sahibini kaybeden Rosie adlı köpek, polis merkezine gidip beklemeye başladı. Polis, tasmasından köpeğin sahibine ulaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere Leicestershire’de Border Collie cinsi bir köpek sokakta yürürken sahibinin yanından uzaklaştı. Bir süre sonra kaybolan köpek, Leicestershire’deki polis merkezine gitti. Polis, Rosie adlı köpeğin sahibine haber verdi.

BBC’nin haberine göre, Leicestershire polisi, Rosie’nin nasıl kendilerine başvurduğunu gösteren görüntüleri yayınlayarak “Border Collie olan Rosie’nin görüntülerini güvenlik kamerasında yakaladık, böylece içeri girmeden ve köşede oturmadan önce kapılara yaklaştığını görebilirsiniz. Akıllı köpek!” mesajını paylaştı.

Sahibini kaybeden köpek polis merkezine gidip bulunmayı bekledi

En zeki köpek ırklarından biri olarak kabul edilen Border Collie cinsi Rosie’nin sahibiyle gezerken kaçtığı ve daha sonra polis merkezine sığınarak bir köşeye oturup polisin sahibiyle iletişime geçmesini beklediği belirtildi.

Polis yaptığı açıklamada, Rosie’ye su verdiklerini belirtip “Neyse ki bir tasma takıyordu, bu yüzden Rosie’nin güvenli ve iyi bulunduğuna sevinen sahibiyle iletişime geçmek için bir ipucu mevcuttu” ifadelerini kullandı.

Sahibini kaybeden köpek polis merkezine gidip bulunmayı bekledi

Yorumlar kapalı.