Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliğinde çocuk krizi

Burcu Kıratlı ile ikinci kez boşanmanın eşiğine gelen Sinan Akçıl, çocuk isteği nedeniyle ayrılık kararı aldıkları yönündeki söylentilere yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum" diyerek, iddiaları doğruladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bendeki yeri tartışılmaz” dediği Burcu Kıratlı ile ilk evliliklerinde olduğu gibi yine bir yıl dolmadan boşanmanın eşiğine gelen Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam Bebek’te dövmeciden çıkarken görüntülendi.
Basın mensuplarına yeni yaptırdığı dövmeyi gösteren şarkıcı, “Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile yaptığımız ‘Durum Çok Acil’ şarkımız üç günde üç milyon izlendi. Şarkımız uçuyor bu yüzden kuş dövmesi yaptırdım” dedi.
Muhabirlerin “Burcu Hanım’ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiniz sandık” açıklamasına, “Yok o duruyor” karşılığını veren Akçıl, elindeki ‘B’ harfli dövmeyi gösterdi.

Baba olmak istiyorum

Burcu Kıratlı ile boşanma haberleri için de açıklama yapan Akçıl, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.” dedi. Muhabirlerin “Boşanma nedeni çocuk mu?” sorusuna “Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliğinde çocuk krizi

Yorumlar kapalı.