Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin büyüdü! Babasının kopyası

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun gözlerden uzakta büyüttüğü kızları Lalin, uzun bir zaman sonra ilk kez görüntülendi. Önceki bir mekanda objektiflere takılan Sinem Kobal'ın yanında kızı Lalin de vardı. Lalin'in görenler hayrete düşürken, sosyal medyada "Gözler anne, bakış baba" şeklinde yorum yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Lalin’i 2020’de ikinci kızları Leyla’yı da 2022’de kucağına aldı.

Çocuklarını gözlerden uzak büyütmeyi tercih eden ikiliden Sinem Kobal kızları Lalin ile geçtiğimiz günlerde görüntülendi.

2,5 yaşındaki Lalin ve anne Sinem Kobal önceki gün gittikleri oyun okulunda çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü! Babasının kopyası

LALİN’E YORUM YAĞDI

2,5 yaşındaki Lalin ile anne Sinem Kobal önceki gün gittikleri oyun okulunda Magazin Jokeri tarafından görüntülendi. Minik Lalin’i gören sosyal medya kullanıcıları “Lalin babasının kopyası” yorumları yaptı.

Kimi kullanıcılar ise Lalin’in annesi Sinem Kobal’e benzediğini düşünüyordu. Takipçiler “Gözler anne bakış baba” yorumları da yaptı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun kızları Lalin büyüdü! Babasının kopyası

Yorumlar kapalı.