Son Dakika… Erdoğan’dan sonra bir açıklama da Kılıçdaroğlu’ndan! “YSK’yı uyarıyorum…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamadan sonra bir açıklama da Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. “YSK’yı uyarıyorum” diyen Kılıçdaroğlu “İllerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin kaderinin belirleneceği seçimlerde oy sayma işlemleri devam ederken cumhurbaşkanı adaylarından peş peşe açıklamalar geliyor.

Son olarak Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada YSK’ya seslendi.

Anadolu Ajansı’nın manipülasyonuna dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, “Yüzde 60’lar ile başlayan kurgu şu anda 50’nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK’yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından birkaç dakika önce Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan da açıklama yapmıştı.

Vatandaşlara sandıkların terk etmeyin çağrısında bulunan Erdoğan’ın açıklamasının tamamı şöyle;

“14 Mayıs seçimlerinin uhulet ve suhulet ile büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmesi, Türkiye’mizin sahip olduğu demokratik olgunluğun ifadesidir.

Seçim böylesine olumlu ve demokratik atmosferde geçmişken, oy sayımı da halen sürerken, alelacele sonuçlar açıklamaya kalkmak, milli iradenin gaspı anlamını taşır.

Milletimizin teveccühünün devam eden oy sayımına yansıyor olmasından memnuniyet duyuyoruz.

Tüm dava ve yol arkadaşlarımdan, sonuçlar resmi olarak neticelenene kadar, her ne olursa olsun sandıkların başından ayrılmamalarını rica ediyorum.

Demokrasi adına oy veren ve seçim çalışmalarında yer alan tüm vatandaşlarımı tebrik ediyor, her birine ayrı ayrı şükranlarımı ifade ediyorum.”

Son Dakika… Erdoğan’dan sonra bir açıklama da Kılıçdaroğlu’ndan! “YSK’yı uyarıyorum…”

Yorumlar kapalı.