Squid Game yönetmeninden ‘Leonardo DiCaprio’ açıklaması

"Squid Game"in yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, üçüncü sezondan itibaren aralarında Leonardo DiCaprio'nun da yer aldığı Hollywood’dan tanıdık yüzlerin yapımda yer alabileceğini duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Netflix’in Emmy ödüllü dizisi “Squid Game”in yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, dizinin üçüncü sezonunun olması halinde Hollywood oyuncularını da kadroya katabileceklerini söyledi. Dong-Hyuk, ikinci sezonda Hollywood oyuncularını kullanmayı planlamadığını ve dizinin bir kez daha Kore’de geçeceğini belirtirken, üçüncü sezon için onay almaları halinde bu durumun ‘muhtemelen değişeceğini’ aktardı. 

‘Dicaprio’ya teklif götürmeyi düşünüyoruz’

Emmy ödülüne özel olarak gerçekleştirilen basın konferansında açıklamalarda bulunan Dong-Hyuk, konuşmasına Leonardo DiCaprio’nun dizinin büyük hayranı olduğunu birçok defa belirttiğini söyleyerek başladı. Yönetmen, sonrasında ise zaman sorunu olmaması ve şansları olması durumunda

Yeni sezonun oyunları hazırlanıyor

İlk sezonun başarısının kendisi için motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen yönetmen Dong-Hyuk, yeni sezonda hangi oyunların yer alacağına karar verdiğini açıkladı. Yönetmen, basın mensuplarından da oyunların ne olduğunu bulurlarsa bile açıklamamalarını rica etti.

Squid Game yönetmeninden ‘Leonardo DiCaprio’ açıklaması

Yorumlar kapalı.