Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak yaşamına son verdi

Adı taciz suçlamalarına karışan yazar İbrahim Çolak intihar ederek yaşamına son verdi. Çolak’ın Ankara’daki evinde kendini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adı taciz iddialarına karışan yayınevi sahibi ve yazar İbrahim Çolak yaşamına son verdi.

İbrahim Çolak’ın Twitter hesabındaki son paylaşımı “Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, ‘kendimize yakışanı yapalım’ düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum” oldu.

Çolak’ın cansız bedeni otopsi için adli tıpa kaldırılırken intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

AKP eski Milletvekili Aydın Ünal İbrahim Çolak’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünal, “İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

İntiharı doğrulayan bir başka isim de Yenişafak köşe yazarı İsmail Kılıçarslan oldu. Kılıçarslan Twitter hesabında “Ne diyeyim, ne yazayım bilemiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiçbir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı… Çok üzgünüm” ifadelerine yer verdi…

Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak yaşamına son verdi

Yorumlar kapalı.