The Last of Us dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?

The Last of Us dizisinin yayınlanacağı tarih, HBO Max'in uygulamasında yanlışlıkla ortaya çıkmasının ardından The Last of Us dizisinin konusu oldukça merak edildi. The Last of Us'ın konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? işte tüm detaylar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBO’da yayınlanmaya hazırlanan bir Amerikan televizyon dizisi olan The Last of Us’ın çıkış tarihi HBO tarafından ‘yanlışlıkla’ paylaşıldı. Bunun üstüne yayınlanmaya hazırlanan dizi merak konusu oldu. The Last of Us dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? işte merak edilenler..

The Last of Us dizisinin konusu nedir?

Naughty Dog tarafından geliştirilen aynı adlı 2013 video oyununa dayanan The Last of Us’ta hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie’nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie’yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie’nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie’yi kurtarmayı tercih edecektir.

The Last of Us dizisi ne zaman yayınlanacak?

The Last of Us’ın çıkış tarihi HBO tarafından ‘yanlışlıkla’ paylaşıldı. HBO Max uygulamasını ziyaret eden kullanıcılar, dizinin sayfasında sürpriz bir çıkış tarihiyle karşılaştı. Tarih, daha sonra VGC’ye konuşan ve ismi paylaşılmayan üst düzey yetkili tarafından doğrulandı.

Dizi 15 Ocak’ta yayınlanıyor

The Last of Us dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?

 

The Last of Us dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?

Yorumlar kapalı.