THY’nin kara listeye aldığı Şırdancı Mehmet bu kez uçağa binmeden cebinde şırdanla yakalandı

MasterChef All Star’da ana kadroya kalamayan Şırdancı Mehmet, geçtiğimiz günlerde cebinden çıkartıp uçakta şırdan yediği için THY tarafından kara listeye alınmıştı. Havalimanında güvenlik kontrolünden geçen Şırdancı Mehmet, bu kez de X-Ray cihazlarına takıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Şırdancı Mehmet, “Şırdanlar X-Ray'e takıldı” ifadesini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçağında çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan ‘Şırdancı Mehmet’ olarak tanınan Mehmet Sur kara listeye alındığı için kendisine 6 ay bilet satılmayacaktı. Bunun üzerine Şırdancı Mehmet açıklamalarda bulunarak ”Hiç uyarı yapmadan ceza vermeleri beni üzdü. Ben şırdanla meşhur oldum, her yerde yiyorum” demişti.

Yine de gittiği her yerde yanında mutlaka şırdan götürmeye, video çekmeye devam eden Şırdancı Mehmet bu sefer X-Ray cihazlarına takıldı.

Havaalanın güvenlik kontrollerinden geçerken X-Ray cihazına takılarak üzeri aranan Sur, gülerek cebine koyduğu şırdanları çıkardı. Güvenlik görevlileri üzerini ararken şaşkınlık yaşadı. Kısa sürede yaşanan bu anları video kaydına alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaştığı videoda Sur, ”Şırdanlar X-Ray’e takıldı” ifadesini kullandı.

THY’nin kara listeye aldığı Şırdancı Mehmet bu kez uçağa binmeden cebinde şırdanla yakalandı

Yorumlar kapalı.