Tuğçe Kazaz: Erdoğan LGBT’yi desteklese, CHP’nin yaptıklarını yapsa el üstünde taşırdınız

Eski manken Tuğçe Kazaz, Erdoğan'ı öven yeni bir video yayınladı. Kazaz, CHP'yi hedef alarak "Erdoğan LGBT'yi desteklese, CHP'nin yaptıklarını yapsa el üstünde taşırdınız" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişte din değiştirip Hristiyan olmasıyla gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, o dönem “Üzerime bir realite dayatıldığı için tepkisel olarak bir zihniyete karşı din değiştirdim. Ben buna Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti de diyorum.” açıklaması yapmıştı. Ardından tekrar Müslüman olmuş, “20’li yaşlarımdaki Tuğçe’yi bugün görsem çok kızardım; kendine, kalbine, vicdanına, organlarına haksızlık ettiği için, hatta onu boğmak isterdim” demişti.

Kazaz, tekrar CHP’yi hedef alarak Erdoğan’ı öven bir paylaşım yaptı:

“Erdoğan LGBTI’yi destekleseydi, PKK devletinin kurulmasına izin verseydi, CHP’nin yaptıklarını yapıyor olsaydı siz onu el üstünde taşırdınız. Bütün bu yaptığı siyasetlerde de ‘Oo ne kadar iyi yapıyor adam’ derdiniz. Ya çıkın bu algıdan, çıkın. Adamı sadece Müslüman olduğu için bütün bu kesim nefretle, düşmanlıkla indirmeye çalışıyor. Bu korkusundan, İslam’a karşı bu kadar doldurulmasından, İslam’ı bu kadar karanlık görmesinden dolayı. Onun için ülkenin hayrına hangisi, kim… Kimse bunu görmüyor. Adam geldiği günden beri ne 15 Temmuz’u kaldı, ne Gezi’si kaldı, ne 17-25 Aralık’ı kaldı, ne muhtıraları kaldı, ne hapse atılması kaldı, bir sürü baskı yedi. Kendinizi yerine koyun. Bu kadar çok hakarete, aşağılamaya, saldırıyı yeseniz, her gün sistematik olarak yeseniz ve ülke dışındaki ve içindeki düşmanlarınızdan yeseniz, kendi halkınızdan yeseniz ne yaparsınız?”

Tuğçe Kazaz: Erdoğan LGBT’yi desteklese, CHP’nin yaptıklarını yapsa el üstünde taşırdınız

Yorumlar kapalı.