Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 13 Kasım 2022 Twitter erişim sorunu… BTK’dan açıklama

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor sorusu, Twitter'a giriş yapılamaması ve akış yenilenmemesi sebebiyle gündeme geldi. Sosyal medya uygulaması Twitter'da akış yenilenmeme ve erişim sorunu yaşandı. Uygulamaya giriş yapmak isteyenler, Twitter'da sorun olup olmadığını araştırıyor. Diğer yandan konuyla ilgili önce Türk Telekom'dan ardından da BTK’dan açıklama geldi. Peki 13 Kasım Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter neden açılmıyor ve çöktü mü sorusu, Twitter erişim sorunu yaşayan bazı kullanıcılar tarafından arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Yaşanan erişim sorunu üzerine kullanıcılar ‘Twitter Açılmıyor’ ve ‘Twitter’a neden girilmiyor’ gibi soruların cevabını araştırıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

13 KASIM 2022 TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Edinilen bilgiye göre, Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.

Konuyla ilgili Türk Telekom’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Şirketimizden kaynaklanmayan sebeplerle sosyal medya kanallarıyla ilgili erişimde bazı problemler yaşanmaktadır.” ifadeleri yer aldı.

Popüler sosyal medya platformu Twitter’da global raporlamalar çerçevesinde kullanıcılar hesaplara girişte sorunlar yaşıyor.

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 13 Kasım 2022 Twitter erişim sorunu… BTK’dan açıklama

Yorumlar kapalı.