Yalı Çapkını Ferit’in 2 çocuğu ortaya çıktı! Meğer hamile bırakıp kaçmış

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ferit'in 2 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Yeni bölümü merakla beklenen Yalı Çapkını Ferit'in çocuklarının kimden olduğu da belli oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korhan ailesinin el bebek gül bebek yetişen çocukları Ferit’in akıllanması için Gaziantepli ailenin çocuğu Seyran ile evlendirilmesiyle başlayan Yalı Çapkını’nın hikayesinin gerçek olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu, söz konusu dizinin konusu ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada, “Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı” demişti.

Gazeteci Bilal Özcan, reyting rekortmeni diziyle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Ferit’in yalının hizmetçisiyle ilişkisi olduğunu ve küçük oyuncunun Ferit’in oğlu olduğunu iddia etti.

Yalı Çapkını Ferit'in 2 çocuğu ortaya çıktı! Meğer hamile bırakıp kaçmış

“Ferit, Seyran’la evlenmeden önce, Sultan hanımla sık sık mutfakta yakınlaşıyorlar. Fırat aslında Ferit’in çocuğu. Bu diziyle ilgili en son en ilginç gelişme” diyen Özcan, “Bunun da böyle olduğu ortaya çıkacak ilerleyen bölümlerde. Pelin de hamile. Tam Yalı Çapkını ismi yakışmış diziye ve Ferit’e.” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını Ferit'in 2 çocuğu ortaya çıktı! Meğer hamile bırakıp kaçmış

Yalı Çapkını Ferit’in 2 çocuğu ortaya çıktı! Meğer hamile bırakıp kaçmış

Yorumlar kapalı.