Yeliz Yeşilmen’den Hande Sarıoğlu’na olay yaratacak sözler: Cahil, cühela, yeni yetme!

Hande Sarıoğlu ile Yeliz Yeşilmen arasında başlayan gerilim tırmanmaya devam ediyor. Yeliz Yeşilmen’in “Hoş bir bayansın ama boşsun” sözlerine Hande Sarıoğlu “Evli insanlarla birlikte olup dayak yiyen değil miydi?” diye cevap vermişti. Bugün canlı yayın katılan Yeliz Yeşilmen, “Cahil, cühela, yeni yetme” sözleriyle Sarıoğlu’nu hedef aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayında TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Hande Sarıoğlu’nun sorumluluk almak istememekle ilgili sözleri Yeliz Yeşilmen’i kızdırmış ve ikili arasında sorun çıkmıştı. Sarıoğlu’na dava açacağını söyleyen Yeşilmen, bugün 2. Sayfa konuk olarak yine zehir zemberek sözler sarf etti.

“CAHİL, CÜHELA, YENİ YETME”

Hande Sarıoğlu için söylediği “Hoş bir bayansın, özellikle kalçaların çok güzel ama boşsun” sözüyle ilgili konuşan Yeşilmen, “Ben Hande Sarıoğlu’nun sorumluluk almıyor oluşu ve televizyonda söylüyor olmasıyla ilgili konuştum. Buraya yorumcu olarak geldi ve ben de görünce kişilik haklarına saldırmadan, aşağılamadan bir yorum yaptım. Gerçekten tanımıyordum, takipçilerim söyledi. Bende içi dışı bir yay patavatsızlığı var. O sorumluluk almak istemeyebilir ama benim de yorum yapma hakkım var. Herkesin geçmişi çarşaf çarşaf dökelim o zaman. Geçmişin burada bir ilgisi yokken bunu burada söyleyemezsin. ‘Tırnağım olamaz’ demesini cahilliğine veriyorum. Cahil, cühela, yeni yetme, aklını kulüple bozmuş. Bu benim kişilik haklarıma saldırı. Benim çoluğum çocuğum var, bu hoş değil. Bana ‘sen git çocuğunla ilgilen’ deseydi laf olmazdı. Herkes birbirini eleştirebilir. Beni tek bir yerden vurabilirdi onu söyledi. Allah akıl fikir versin” dedi.

Yeliz Yeşilmen’den Hande Sarıoğlu’na olay yaratacak sözler: Cahil, cühela, yeni yetme!

YELİZ YEŞİLMEN VE HANDE SARIOĞLU ARASINDA NE OLMUŞTU?

Yeliz Yeşilmen, mart ayında katıldığı programda “Sorumluluk alamam, evlenemem” diyen Hande Sarıoğlu’nu eleştirerek “Canım sen 34 yaşında hala gece kulübüne gideceğim diye kedi, köpek sahiplenemem, evlenemem, sorumluluk alamam diyorsan… Kim bu arkadaşımız bilmiyorum. Sorumluluk alamayan bir insanın bu dünyaya geliş amacı nedir? Sorumluluklar alacağız, bizlere yükler yüklenecek. O sınavları verip, çıkacağız ki insan olduğumuzu hatırlayalım. İnsan olmak sadece kulüplere gitmek ve kendini sevmek değildir. Şiddetle kınıyorum. Takipçilerim söyledi, haber spikeriymiş. Hoş da bir bayan, özellikle kalçaları çok güzel. Dans ettiği için kovulmuştu. Kız hala aklın fikrin dansta mı? Seni Allah ıslah etsin. Güzelsin, hoşsun ama üzgünüm boşsun” demişti.

SARIOĞLU: EVLİ İNSANLARLA BİRLİKTE OLUP DAYAK YİYEN SEN DEĞİL MİYDİN?

Canlı yayın esnasında Yeliz Yeşilmen’e cevap veren Hande Sarıoğlu ise geçmişe atıfta bulunarak “Geçmişini bu kadar çabuk unutan insanlar böyle yorum yapabiliyor mı gerçekten? Alzheimer mi olmuş geçmişini unutarak. Evli insanlarla birlikte olup dayak yiyen sen değil miydin? Beni tanımıyorsun, karakterimi bilmiyorsun. Karşıma geçsen iki kelime laf edemezsin” şeklinde konuşmuştu.

Yeliz Yeşilmen’den Hande Sarıoğlu’na olay yaratacak sözler: Cahil, cühela, yeni yetme!

YEŞİLMEN: ÇOK TERBİYESİZCE VE AYIP KONUŞTU

Sarıoğlu’nun sözlerine sinirlenen Yeşilmen ise “Ben seninle tatlı tatlı konuştum. Yorum yapabilirim. Ben de o programa çıktığımda yorumlar geliyor. Böyle hunharca, psikolojik şiddet, fiili şiddet uygulayarak yapmıyorum. Hande midir nedir çok terbiyesizce ve ayıp konuştu. Hemen bugün kendisine dava açıyorum. Çok ayıp, hiç yakıştıramadım. Gitsin bu işin duayenlerinden eğitim alsın. Böyle çan çan konuşmasın. Son yıllarda çıkan fenomen ve ünlüler kendilerini Kaf Dağı’nda zannediyor” diyerek dava açacağını söylemişti.

Yeliz Yeşilmen’den Hande Sarıoğlu’na olay yaratacak sözler: Cahil, cühela, yeni yetme!

Yorumlar kapalı.