Yılbaşı gecesi televizyonda neler var?

Televizyon kanallarının 2022 yılbaşı programları belli oldu. Birbirinden eğlenceli Tv programları 31 Aralık gecesi ekranlarda yer alacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her sene olduğu gibi bu senede yılbaşı akşamı televizyon kanallarında eğlenceli programlar yer alıyor. Yeni yıla evde girecek olan vatandaşlar ise eğlenceyi televizyon başında çeşitli programları izlemekte buluyor. İşte 31 Aralık Cumartesi yılbaşı gecesi TV yayın akışı ile merak edilen diziler ve programlar.

Tv100 – Uykusuzlar Kulübü

TV100’de yılbaşı gecesi Okan Bayülgen’in yılbaşı programına Uğur Dündar, Barış Yarkadaş, Candaş Tolga Işık, Ertuğrul Özkök konuk olacak. Ünlü isimlerin yanı sıra astrolog Zeynep Turan, Ahmet Güneştekin, Behzat Gerçeker ve Enbe Müzik Grubu yılbaşı gecesine özel katılacak.

Show TV – Güldür Güldür Show

Show TV’de yılbaşı gecesi Güldür Güldür Show ekranlara gelecek. ‘Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel bölümünde Sagopa Kajmer-Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan konuk olacak.

ATV – Kim Milyoner Olmak İster

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’in yılbaşı özel programına Hülya Avşar konuk oluyor.

Fox – Benden Ne olur ve Ata Demirer Gazinosu

Ata Demirer’in Gazinosu’nda, Ata Demirer hem stand-up yapıyor hem ‘tek kişilik gazino’ oluyor! Başarılı komedyen, Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuara sahip. Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik ediyor. Seyircinin hasretle beklediği mizah dolu hikayeler de şarkı aralarında sahnede yerini alıyor

Kanal D – Şarkılar Bizi Söyler

Kanal D Şarkılar Bizi Söyler’in 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı bölümünde “Yılbaşı Gazinosu” konsepti yaşanacak.

Star TV – İbo Show

İbo Show, yılbaşı gecesi ekran başındaki seyircisine eşsiz bir müzik zevki sunacak. İbo Show yılbaşı bölümüne; Gülben Ergen, İrem Derici, Arabesk müziğin en sevilen sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu Mahmut Tuncer, Şafak Sezer konuk olacak.

TRT 1 – Gönül Dağı ve 1’de Nostalji

TRT ekranlarında “1’de Nostalji” programında 1970, 80 ve 90’lı yılların unutulmaz şarkılarının yer aldığı “Yeni Yıl Nostaljisi” programı yılbaşı günü izleyiciyle buluşacak.

TV 8 – O Ses Türkiye (Yılbaşı Özel)

TV8 yılbaşı özel programında Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Danla & Cemal Can, Ayça Ayşin Turan, Büşra Pekin, Hafsanur Sancaktutan, Talat Bulut, Selin Şekerci, Selçuk Yöntem, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Nilsu Berfin Aktaşi ve Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler performanslarını sergileyecekler.

Yılbaşı gecesi televizyonda neler var?

Yorumlar kapalı.