Yılmaz Morgül: ‘Cahil insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım’

Engelsiz Yaşam Vakfı kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan’nın ev sahipliğinde düzenlenen 'Çocuk İstismarına Hayır!' konulu seminer büyük ilgi gördü. Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen seminerde Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir de konuşmacı olarak yer aldılar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Era Kollejleri Bahçelievler Kampüsü ve Bahçelievlerin Aktif Anneleri Platformu’nun katkılarıyla gerçekleşen ‘Çocuk İstismarına Hayır!’ seminerine katılan Hilal Özdemir, “Anne babaların çok dikkatli olmaları gerekiyor. Ben çaktırmadan çocuklarımı göz hapsinde tutuyorum. Onlara güvenim tam ama çevremdekilere güvenemiyorum” dedi.

Günün en iddialı sözleri ise Yılmaz Morgül’den geldi. Konuşmasının başında salondaki herkesi Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz için saygı duruşuna davet eden sanatçı, çocuk istismarı ve çocukların hak ve hukuklarının ihlal edilmesinde cahil insanların payının çok büyük olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı, “Ana baba olmak çok önemli. Anne baba olamayacak cahil insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım. Çocuk sahibi olmalarını kabul etmiyorum. Bu insanların yetiştirdikleri çocuklar da sorunlu oluyorlar. Toplum olarak aramızdaki bütün çocukları ana babaları gibi korumamız lazım” ifadelerini kullandı.

 

Yılmaz Morgül: ‘Cahil insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım’

Yorumlar kapalı.