YSK Erdoğan’ın adaylığına yapılan itirazları reddetti, Şahan Gökbakar’dan ‘karpuzlu’ gönderme geldi: Mango olduğuna oy birliğiyle karar verdik

Oyuncu Şahan Gökbakar, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığına yapılan itirazları reddetmesinin ardından dikkati çeken bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından karpuz görseli paylaşan Gökbakar, "Arkadaşlarımla yaptığım değerlendirme sonucunda, resimde görülen meyvenin açık ve net olarak Mango olduğuna oy birliğiyle karar verdik..." ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YSK, Erdoğan’ın 3. kez aday olamayacağına yönelik İyi Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Memleket Partisi, HKP ve Sol Parti’nin itirazlarını görüşüp karara bağladı. YSK Başkanı Ahmet Yener; Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylıklarına yönelik itirazların oy birliğiyle reddedildiğini duyurdu.

İyi Parti’nin, Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) götüreceği iddia edilen karara, çok sayıda tepki de geldi. Son dönemde Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a çıkışlarıyla gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan ise dikkati çeken bir paylaşım geldi.

“MANGO OLDUĞUNA OY BİRLİĞİYLE KARAR VERDİK”

Sosyal medya hesabından karpuz görseli paylaşan Gökbakar, “mango” göndermesinde bulundu. Gökbakar, paylaştığı görsele, “Arkadaşlarımla yaptığım değerlendirme sonucunda, resimde görülen meyvenin açık ve net olarak Mango olduğuna oy birliğiyle karar verdik…” notunu düştü.

YSK Erdoğan’ın adaylığına yapılan itirazları reddetti, Şahan Gökbakar’dan ‘karpuzlu’ gönderme geldi: Mango olduğuna oy birliğiyle karar verdik

Yorumlar kapalı.