Zeyrek, ‘hükümete yakın meslektaşım’ diyerek aktardı

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, hükûmete yakın bir gazetecinin kendisine, “Muhalif gazeteciler işleri zor sanıyorlar ama bizim işimiz daha zor.” serzenişinde bulunduğunu yazdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, hükümete yakın bir gazetecinin kendisine, “Muhalif gazeteciler işleri zor sanıyorlar ama bizim işimiz daha zor.” dediğini aktardı.

Zeyrek şöyle yazdı: 

“Niye ki’ dedim ve peşi sıra başka sorular sıraladım: ‘Hapse mi atılıyorsunuz?’, ‘Sürekli adliyelere gidip ifade mi veriyorsunuz?’,  ‘Sokak ortasında kimi niye dövdüğünü dahi bilmeyen gruplardan dayak mı yiyorsunuz?’,  ‘Gazete çıkarıp televizyon kurmak istiyorsunuz da gerekçe dahi göstermeden ret mi yiyorsunuz?,  ‘Çalıştığınız gazetenin resmi ilanları sudan nedenlerle mi kesiliyor?’,  ‘İnternet sitenizde birçok habere hiçbir hukuki dayanağı olmadan engel mi konuluyor?’ ‘Akreditasyon yasağı mı uygulanıyor?’, ‘Sabahtan akşama paralı trollerin saldırısına mı uğruyorsunuz?’ Daha başka sorular da vardı ama bunlar yeterlidir diye düşündüm. Ne derse beğenirsiniz? ‘Bizim gibi bazen inanmadığınız, doğru bulmadığınız şeyleri savunmak zorunda kalmıyorsunuz.’ Birden duraksadım. Yaşananlar film şeridi gibi gözümün önünden geçti.” 

Zeyrek, ‘hükümete yakın meslektaşım’ diyerek aktardı

Yorumlar kapalı.