AKP’li anketçi Hilmi Daşdemir “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” diyerek canlı yayını terk etti

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir katıldığı canlı yayında, "O genel başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu PKK'nın ve HDP'nin adayıdır" dedi. Sesini yükselterek konuşmaya devam eden Daşdemir'e programın moderatörü Kübra Par'ın müdahale etti. Daşdemir canlı yayını terk etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HaberTürk TV ekranlarında Kübra Par’ın sunduğu ‘Açık ve Net’ programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’yi ziyareti konuşuldu.

Yayına Ankara stüdyosundan bağlanan Hilmi Daşdemir, Kılıçdaroğlu’nu PKK’nın da adayı olmakla itham etti. Üst üste 4 kez “Hilmi bey sakin” diyen Par, “Hilmi bey müdahale edeceğim. Sakin olup sessiz olup lütfen müdahalemi dinleyin. Bakın Türkiye’nin HDP’nin PKK ile ilişkileri konusunda sizin görüşleriniz düşünce özgürlüğüdür. Bunu sonuna kadar dile getirmeniz için alan açıyorum” ifadelerini kullandı.

Daşdemir’in sürekli sözünü kesmesine sinirlenen Kübra Par “Hilmi bey lütfen beni dinler misiniz! Lütfen ya, en azından asgari nezaket bekliyorum sizden” dedi. Daha sonra kulaklığını çıkaran Daşdemir, canlı yayını terk etti.

AKP’li anketçi Hilmi Daşdemir “Kılıçdaroğlu HDP ve PKK’nın adayıdır” diyerek canlı yayını terk etti

Yorumlar kapalı.