Amerika’da 83 dolarla lojistik şirketi kurmuştu.. Tolga Karel ekranlara geri mi dönüyor?

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakıp ve TIR şoförü olan ve ardından filo kuran Tolga Karel kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmuştu. Son paylaşımında "Yakında evlerinize konuk olacağım" diyen Korel, 'Türkiye'ye geri mi dönüyor?' dedirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel yeni hayatı ile ilgili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak cebinde 83 dolar ile TIR şoförlüğüne başladığını açıklayan Korel, şimdilerde Amerika’da filo sahibi.

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel kendine Amerika’da yeni bir hayat kurdu. Amerikalı eşi ve çocuklarıyla mutlu bir yaşam süren Tolga Karel geçtiğimiz aylarda Florida’da aldığı muhteşem ev ile gündeme gelmişti.

Yakında evlerinize konuk olacağım

Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel son halini paylaştığı sosyal medya hesabından “Yakında evlerinize konuk olacağım” dedi. Tolga Karel’in hayranları “Dizi mi geliyor?” sorularını yöneltti.

Amerika'da 83 dolarla lojistik şirketi kurmuştu.. Tolga Karel ekranlara geri mi dönüyor?

Kesin bir bilgi vermeyen Tolga Karel’in yeni işi merak konusu oldu.

 

Amerika’da 83 dolarla lojistik şirketi kurmuştu.. Tolga Karel ekranlara geri mi dönüyor?

Yorumlar kapalı.