Ece Erken Taha Duymaz’la yazışmalarını paylaştı: “Evimiz yıkılmadan önce…”

Büyük depreme Hatay’da yakalanarak enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın cansız bedenine felaketin 12. gününde ulaşılabildi. Genç ismin ölümü büyük üzüntü yaratırken, ünlü sunucu Ece Erken, Taha Duymaz’la olan yazışmalarını paylaştı. Erken paylaşımına "Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş" notunu düştü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce binanın çökmesiyle 40 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti.

12 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Hatay’da yaşayan ve çektiği yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve iki kardeşi de enkaz altında kaldı. Üç kardeşin cansız bedenleri, depremin 12’nci gününde enkaz altından çıkarıldı.

DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için yardım çağrısında bulunan isimlerden biri olan sunucu Ece Erken, Taha Duymaz ile mesajlaşmalarını paylaştı.

“MEKANIN CENNET OLSUN”

Duymaz’ın “Abla seni çok seviyorum, keşke cevap versen” mesajına “Canım selamlar” diyerek cevap verdiği görülen Erken, konuşmanın ekran görüntüsünü şu mesajla yayınladı:

“Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş. Mekanın cennet olsun, yattığın yer incitmesin ablacığım.”

Ece Erken Taha Duymaz’la yazışmalarını paylaştı: “Evimiz yıkılmadan önce…”

“O KADAR İZLERDİM Kİ”

Ünlü ismin, “Ah…” notuyla paylaştığı bir diğer ekran görüntüsünde ise 19 yaşında hayatını kaybeden Taha’nın; “Aleyküm selam ablam. Kaç yıldır izliyorum severek. Çok teşekkür ederim. Evimiz yıkılmadan önce o kadar izlerdim ki tam da kahvaltı saatinde” yazdığı görüldü.

Ece Erken Taha Duymaz’la yazışmalarını paylaştı: “Evimiz yıkılmadan önce…”

Yorumlar kapalı.